Avoin työpaikka: Tekninen asiakaspalvelija (Helsinki tai Turku)

Hostingpalvelu.fi eli Suomen Hostingpalvelu Oy on tarjonnut vuodesta 2008 lähtien menestyksekkäästi webhotellipalveluja. Tarjoamme yksityisille, yhdistyksille ja yrityksille laadukkaita hosting-palveluita nopeasti ja tehokkaasti. PK-yritykset muodostavat suurimman asiakasryhmämme. Toimintamme perustuu asiakaslähtöisyyteen ja tekniseen osaamiseen. Palveluvalikoimamme muodostaa monipuoliset ja luotettavat webhotellit sekä pilvipalvelimet.

Haemme asiakaspalveluumme lisää vahvistusta. Etsimme teknisesti suuntautunutta työntekijää, joka kykenee itsenäiseen työhön. Käytännössä toimenkuvaan kuuluu normaali asiakaspalvelu sekä myyntiin liittyviin kyselyihin vastaaminen että vikailmoitusten hoitaminen. Työssä vastataan niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Koska työssä on tarkoitus pystyä auttamaan asiakasta myös heidän kohtaamissaan haasteissa, on teknisestä osaamisesta suuri hyöty.

Voimme sopia yhdessä kanssasi sopivista työajoista, mutta tarkoitus olisi, että työ on ainakin osin iltatyötä. Työaika ajoittuu klo. 8-20 välille. Voisit olla myös mahdollisuuksien mukaan lauantaisin avuksi. Ajatus on, että osan ajasta teet töitä muun asiakaspalvelun osana ja osan ajasta sitten työskentelet itsenäisesti. Etätyö on osittain mahdollista.

Työ sisällyttää perehdyttämisen. Työ on monipuolista, joten opittavaa riittää.

Hienoa on, jos:
- omaat teknistä osaamista:
HTML/CSS, PHP
Linux, Windows
Sisällönhallintajärjestelmät (WordPress jne.)
- on kokemusta asiakaspalvelusta
- on kokemusta kotisivuista
- on kokemusta webhotelleista ja domaineista

Osaathan sujuvasti englantia. Ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- joustavan työpaikan nuorekkaassa ja rennossa tiimissä
- hyvät edut
- kokopäivätyö ja vakituinen työsuhde
- etätyö on osittain mahdollista

Hakemukset ja tiedustelut osoitteeseen rekrytointi@hostingpalvelu.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sekä CV:n (PDF-muodossa). Kerrothan myös haetko Helsinkiin vai Turkuun.
Hakuaika päättyy 22.09.2016 klo. 23.59.

Ilmoitus Mol:in sivuilla:

http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/9042344_fi.htm?rss=true

Ilmoitus kotisivuillamme:

https://www.hostingpalvelu.fi/tiedotteet/avoin-tyopaikka-haemme-teknista-asiakaspalvelijaa/

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>