Miksi valita WordPress webhotelli tavallisen webhotellin sijaan?

Mikä on WordPress eli lyhyemmin WP?

WordPress on yksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Mikä alkujaan oli pelkkä blogi, soveltuu nykyään hyvin moneen käyttötarkoitukseen. WordPress asennuksia löytyy maailmalta jo yhteensä yli 60 miljoonaa. WordPressillä voi helposti luoda tyylikkään kotisivun tai blogin. Erilaisia teemoja ja lisäosia löytyy laaja valikoima. Näitä on sekä ilmaisia että maksullisia. WordPress.com voi suoraan käyttää rajoitetumpaa valmista asennusta, mutta suosittelen aina käyttämään WordPress.org versiota. WordPress.com:ssa on tarjolla vain tietyt lisäosat. org-versiossa ei ole rajoituksia lisäosien ja teemojen suhteen. Voit myös milloin vaan siirtää koko sivuston toiselle palveluntarjoajalle .

Monessa webhotellissa voi jo WordPressin asentaa helposti erilaisilla asennusohjelmilla. Tämä on yleensä ihan toimiva vaihtoehto. Päivitysten kannalta on hyvä tarkistaa, että webhotelli ottaa varmuuskopioita sivustostasi. Näin sivuston palautus on helppoa, jos päivityksissä menee jotain vikaa. Viime aikoina on tullut markkinoille myös WordPressiin erikoistuneita hosting ratkaisuja.

WordPress webhotellina%cc%88ytto%cc%88kuva-2016-11-16-kello-15-15-42

Myös Hostingpalvelu lanseerasi viime viikolla omat WordPress webhotelli -paketit. Mikä sitten erottaa tämän tavallisesta webhotellista? Yksi asia on nopeus. Kun koko webhotelli on suunniteltu toimimaan mahdollisimman nopeasti WP:n kanssa saadaan sivut latautumaan hyvin nopeasti.

Yksi merkittävä seikka tässä on välimuisti. Hostingpalvelu WP-webhotellissa on erikseen WordPressille suunniteltu välimuisti. Tämän ansiosta WP-sivut latautuu hyvin nopeasti ja järjestelmä päihittää myös nopeana tunnetut Redis ja Varnish -ratkaisut.

Käyttöä helpottava seikka on se, että WordPress löytyy valmiiksi asennettuna optimointeineen. Näin itse sivujen teossa pääsee heti käyntiin. Tietoturva on on myös suunniteltu WP:n ehdoilla. Esimerkiksi ohjelmistopalomuurissa ei tarvitse ottaa muita ohjelmia huomioon, vaan säännöt voi räätälöidä juuri WordPressille. HTTPS-tuki lisää admin puolen tietoturvaa ja auttaa nykyään myös hakukone näkyvyydessä. Google nykyään sijoittaa nimittäin suojatut sivustot ylemmäksi hakukonetuloksissa.

Tässä lista WordPress-webhotellimme ominaisuuksista:

  • Ylläpidetty, automaattiset päivitykset ja tietoturvakorjaukset
  • Palvelimet sijaisee Suomessa
  • PHP7
  • HTTP2
  • SSD-levyjärjestelmä
  • HTTPS-tuki vakiona (SSL)

 

Suosittelen tutustumaan WordPress-webhotelliimme. Kannattaa muistaa 14 päivän tyytyväisyystakuu ja nyt oleva 50% alennus paketeista.

 

 

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>